Nu solliciteren

Commerciële stagiair gezocht bij beste (horeca) wijngroothandel in Rotterdam en omstreken

Functie Commerciële dienstverlening
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn bij dit bedrijf op zoek naar iemand die leergierig, punctueel en communicatief vaardig is, maar vooral hard en slim kan werken! Ben jij degene die wij zoeken en kom jij met ons gezellige wijn-team bergen verzetten tijdens je stageperiode?

Als stagiair(e) commerciële binnendienst ben je een duizendpoot die in iedere laag van dit snelgroeiende bedrijf opereert. Je geeft ondersteuning aan de dagelijkse logistieke operatie, hebt contact met onze horecaklanten, helpt mee-bedenken en uitvoeren van marketingactiviteiten- evenementen, administratieve werkzaamheden en meer.

We werken met een klein dynamisch team dat gemiddeld 20+ jaar ervaring heeft in de wijn-branche. Wij bieden een fijne leeromgeving, waarbij we jou de basistechnieken en processen aan kunnen leren en uiteraard hopen wij van jou net zo goed te leren! Samen gaan we onderzoeken waar uiteindelijk je kracht ligt.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ian en wijn b.v.

Ian is al 23 jaar werkzaam in de wijnhandel en verbonden aan de horeca. Door de combinatie van in- en verkoop kan hij dus heel gericht per klant inkopen en weet hij als geen ander wat er in de markt speelt qua kwaliteit, prijzen en wat hip is!

Ian en Wijn heeft eigen import, maar werkt voornamelijk samen met een aantal belangrijke importeurs en kan aan bijna elke wijn ter wereld komen! Dat is best uitzonderlijk, want het betreft ook wijnen die ‘exclusief’ zijn.

Samen met het team levert Ian en Wijn alle mooiste horeca van Rotterdam en omstreken. Zo ken je misschien een aantal van de 180+ klanten zoals bijv. de Euromast of de Gele kanarie, Putaine of de Huismeester.

Kortom; Ian en Wijn is dé wijn leverancier van Rotterdam en omstreken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024