Nu solliciteren

Dynamische Sales Stage in Recruitment

Functie Stage
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking + Commisie
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over Ons

Wij zijn een jong en ambitieus recruitmentbureau, opgericht in 2020. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van interim-professionals bij overheden en in het bedrijfsleven. Dit kan variëren van controllers tot softwareontwikkelaars. Met onze unieke aanpak van resultaatgerichtheid gecombineerd met persoonlijke benadering onderscheiden we ons in de markt.

Waarom kies jij voor Ons!

Ben jij een proactieve student met een passie voor sales? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou. Als sales stagiair ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons netwerk en het actief werven van nieuwe klanten en professionals. Je werkt nauw samen met onze senior consultants en krijgt je eigen accounts. Deze stage is een uitgelezen kans om ervaring op te doen in sales en recruitment, waarbij je minimaal 32 uur per week voor een periode van 5 à 6 maanden bij ons aan de slag gaat.

Jouw werkzaamheden

Kennis en skills

Bij ons krijg je de ruimte om je skills te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van ons bureau. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Dan horen we graag van je!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Overige informatie

TenMonks

TenMonks Recruitment

Zonder gedoe freelance aan de slag bij overheid of corporate Nederland

TenMonks plaatst interim-professionals bij aanbestedingsplichtige overheden en corporate Nederland. Dat kunnen controllers zijn, beleidschrijvers, projectmanagers tot aan softwareontwikkelaars. Geen functie is ons te gek.

Als recruiters zoeken we constant naar de ideale balans. Resultaatgericht en toch persoonlijk. Transparante, eerlijke afspraken voor álle partijen. Meters maken en toch secuur blijven. Juist deze balans onderscheidt ons van de rest van de competitie. TenMonks bewijst dat het kan.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024