Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

3D modeling & art

Functie 3D modeling medewerker
Education level MBO, HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 350
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een Rotterdams bedrijf dat simulatie software ontwikkelt. dit bedrijf is o.a. de ontwikkelaar van NAUTIS en RescueSim.

Informatie

Als stagiair word je opgenomen in het team van dit bedrijf, dat bestaat uit meer dan 50 mensen, een mix van programmeurs, modelleurs, sales&marketing en management. Naast Nederlanders werken er ook mensen met 8 andere nationaliteiten, waardoor er veel Engels gesproken wordt. De werksfeer is gezellig en informeel. De werkplek is op ons kantoor aan het Weena 690 in Rotterdam (lopend 5 min. vanaf Rotterdam Centraal).

Werkzaamheden

  • 3D modelleren en textureren van objecten en omgevingen voor alle games en trainingsprojecten. Animatie van characters en dieren (Werkervaringstage Grafisch Lyceum of Game Design)

Gewenste profiel

  • Opleiding richting Design en Visuele Media

Wat bieden wij

  • Interessante stage met een leuk team!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is a leading international developer of simulators and virtual training software. Dit bedrijf creates 3D virtual training applications and simulators that enable people to build their s...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »