Nu solliciteren

Marketing communicatie stagiair gezocht voor innovatief bedrijf!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie De Meern
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een innovatief bedrijf en expert op het gebied van Wi-Fi netwerken voor bedrijven in de vitale sector (healthcare, educatie, industrie).

Onze missie is om de kwaliteit van het leven te vergroten. Dit doen wij door een ijzersterk fundament te leveren voor onze klanten waarop men kan vertrouwen en innoveren. Met die innovaties en ook het intelligent combineren van nieuwe en bestaande technieken, creëren we nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden die bijdragen aan de kwaliteit van het leven.

Onze focus lag en ligt nog altijd op de techniek en juiste ondersteuning van onze klanten. Daarbij ontbreekt het ons aan marketing kunde en aandacht waardoor hier een mooie taak voor jou is weggelegd. Wij hebben net een traject afgerond waarbij we onze missie/visie en kernwaarden hebben gedefinieerd. Ook zijn we al onderweg met een nieuwe huisstijl en de bouw van een nieuwe website. Daarnaast zoeken wij iemand die onze marketing en communicatie richtlijnen gaat neerzetten en een gedegen plan maakt wat we vervolgens moeten uitvoeren. Onze markt/klanten zijn zowel digitaal als via beurzen/offline te bereiken. De meeste focus echter zal waarschijnlijk liggen op de online marketing, waarbij de mogelijkheid bestaat om evenementen en/of beurzen te organiseren.

Omschrijving opdracht

Definieer onze marketing en communicatie richtlijnen. Maak een gedegen marketingplan en voer deze uit. Resources die tot je beschikking staan: Sales/marketing manager voor begeleiding en ondersteuning, website ontwerper (extern), huisstijl ontwerper (extern), graphic ontwerper (extern), budget om hier een succesverhaal van te maken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.