Nu solliciteren

Diverse uitdagende en afwisselende stages als woonbegeleider voor mensen met een verstandelijke beperking/ doof in Purmerend e.o.

Functie (persoonlijk)begeleider gehandicaptenzorg bij dit bedrijf
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Purmerend
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Bovengenoemde stagevergoeding is gebaseerd op een werkweek van 36 uur. De stagevergoeding is conform de CAO-Gehandicaptenzorg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je doen als stagiaire?

Als Stagiaire kun je bij ons kennismaken met een diverse groep van cliënten met een verstandelijke beperking. Allemaal hebben zij een eigen, individuele hulpvraag. De cliënt als mens is hierbij het uitgangspunt in de begeleiding. Dit maakt jouw stage uitdagend, divers en afwisselend.

Samen met het team van (persoonlijk) begeleiders, ondersteun je de cliënten in hun woon- en leefsituatie. Deze ondersteuning is vooral gericht op persoonlijke verzorging, het opbouwen en onderhouden van sociale contacten, ontwikkeling en psychisch welbevinden. Je werkt in het begin van je stage vooral mee met collega’s. Naarmate je stage vordert, ga je taken zelfstandiger uitvoeren en krijg je volop de mogelijkheid om je in het werk van begeleider te gaan bekwamen, je eigen kwaliteiten te leren kennen en deze in te zetten. Je kunt hierbij altijd op je collega’s terugvallen. Dit alles doe je met humor en een flinke dosis zelfreflectie.

De locaties

dit bedrijf begeleidt o.a. mensen met een verstandelijke beperking. Afhankelijk van hun behoefte wonen zij in een beschermde woonvorm, een individueel woonproject of individueel in de wijk. Voor de woonlocaties geldt dat de cliënten een eigen appartement hebben en er een algemene ruimte of huiskamer is waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten en koffie drinken. Een aantal locaties richt zich op een speciale doelgroep, zo zijn er drie locaties waar de cliënten naast een verstandelijke beperking ook doof zijn en twee locaties waar ouderen met een verstandelijke beperking wonen. Je vindt meer informatie over deze verschillende locaties op www.dit bedrijf.nl

dit bedrijf

Met zorg het gewone leven ondersteunen, dat doen we bij dit bedrijf en daarbij is geen vraag te gek. Met energie en betrokkenheid onze cliënten en medewerkers begeleiden. Dat doen we direct vanaf de eerste werkdag zodat je alle facetten van dit bedrijf leert kennen. En wij jou natuurlijk! Dat zal snel gaan, want jouw stem wordt gehoord en we houden van kleinschaligheid. We wensen dat je je snel bij ons thuis voelt en dat je al gauw merkt: Hier zit ik goed!

Gewenste profiel

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke en gevarieerde stage werkplek binnen één van deze woonlocaties, met veel kansen en mogelijkheden om kennis en ervaring op te doen. Hierbij word je natuurlijk begeleid door een enthousiaste en geschoolde praktijkbegeleider.

Na een geslaagde stage is de kans groot dat je als vakantiekracht op de locatie kunt werken gedurende de zomerperiode. Veel stagiairs zien we na hun afstuderen weer als collega’s terug.

Solliciteren?

Kijk op https://werkenbij.dit bedrijf.nl en reageer via deze site! Let op: alleen reacties via onze eigen website kunnen in behandeling worden genomen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.