Nu solliciteren

Stagiair woonbegeleider voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel in Regio’s Zaanstreek en Kennemerland.

Functie (persoonlijk)begeleider gehandicaptenzorg bij dit bedrijf
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Castricum
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Bovengenoemde stagevergoeding is gebaseerd op een werkweek van 36 uur. De stagevergoeding is conform de CAO-Gehandicaptenzorg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je doen als stagiair?

Als stagiair loop je mee met collega’s en maak je kennis met cliënten die wonen bij dit bedrijf. Je ondersteunt, je neemt taken over of begeleidt de cliënten bij de persoonlijke verzorging Daarnaast ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse ritme en bij het onderhouden van sociale contacten. Je stimuleert de cliënt om zo zelfredzaam mogelijk te kunnen leven. Na de inwerkperiode kun je taken zelfstandig uitvoeren. Je werkt altijd met meerdere collega’s.

De locaties

In de regio Zaanstreek- Kennemerland heeft dit bedrijf 6 woonlocaties voor mensen met een lichamelijk- en/of verstandelijk beperking, autisme, niet aangeboren hersenletsel, psychiatrische problematiek of ontwikkelingsachterstand. De cliënten hebben een eigen appartement en er is een algemene ruimte of huiskamer waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten en koffie drinken. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig en is agogisch, verzorgend of verpleegkundig geschoold. Cliënten hebben eigen regie over hun leven en werken hierin samen met de begeleiding. De leeftijd en de beperking van de cliënten en het aantal cliënten verschilt per locatie. Je vindt meer informatie over deze verschillende locaties op www.dit bedrijf.nl

dit bedrijf

Met zorg het gewone leven ondersteunen, dat doen we bij dit bedrijf en daarbij is geen vraag te gek. Met energie en betrokkenheid onze cliënten en medewerkers begeleiden. Dat doen we direct vanaf de eerste werkdag zodat je alle facetten van dit bedrijf leert kennen. En wij jou natuurlijk! Dat zal snel gaan, want jouw stem wordt gehoord en we houden van kleinschaligheid. We wensen dat je je snel bij ons thuis voelt en dat je al gauw merkt: Hier zit ik goed!

Gewenste profiel

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke en gevarieerde stage werkplek binnen één van deze woonlocaties, met veel kansen en mogelijkheden om kennis en ervaring op te doen. Hierbij word je natuurlijk begeleid door een enthousiaste en geschoolde praktijkbegeleider. Na een geslaagde stage is de kans groot dat je als vakantiekracht op de locatie kunt werken gedurende de zomerperiode. Veel stagiairs zien we na hun afstuderen weer als collega’s terug.

Solliciteren?

Kijk op werkbij.dit bedrijf.nl en reageer via deze site!

Let op: alleen reacties via onze eigen website kunnen in behandeling worden genomen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.