Nu solliciteren

HR Stage bij dit bedrijf in Hoofddorp

Functie Stagiair(e) HR
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hoofddorp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Op basis van een fulltime werkweek.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp een enthousiaste stagiair(e) die per september 2020 minimaal vier maanden beschikbaar is voor vier à vijf dagen per week.

HR staat voor Happy Resources binnen dit bedrijf. Want als je plezier hebt in je werk, hoef je immers geen dag te werken! Om de business zo goed mogelijk te faciliteren is onze HR afdeling opgedeeld in vijf expertisegebieden: Recruitment, People Development, HR (Flex) Advies & Coaching, Facilities en Legal.

Als HR stagiaire bij dit bedrijf zal je het team HR Advies en Coaching gaan ondersteunen. De focus van dit team ligt voornamelijk op het faciliteren en creëren van een omgeving voor onze medewerkers waarin zij gestimuleerd worden de beste versie van zichzelf te worden. We begeleiden medewerkers en managers op individuele basis en geven hen de tools om elke dag nog een stapje verder te gaan. De werkwijze van dit bedrijf is te vergelijken met topsport: doelen stellen, focus, samenwerken, gezond van lichaam en geest zijn en er volledig voor gaan. Uiteraard bevat deze stage ook genoeg ruimte om met toffe projecten aan de slag te gaan!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse in deze uitdagende stage? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Reageer online via de knop “Solliciteer direct” of stuur je CV en motivatie naar Marleen van der Hofstede via m.vanderhofstede@dit bedrijf.nl. Nieuwsgierig geworden naar wat wij jou nog meer kunnen bieden? Kijk op http://www.dit bedrijf.nl/over-yc/werken-bij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.