Nu solliciteren

Allroundstage Marketing & Communicatie bij opleidingsinstituut (jan. 2021)

Functie Stagiair(e) Marketing/ Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leeuwarden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Is marketing en communicatie helemaal jouw ding en lijkt het je leuk om stage te lopen bij een opleidingsinstituut? Ben je een (derde jaars) student Communicatie of Commerciële Economie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je draait volop mee op onze marketingafdeling. Samen met je collega’s werk je aan acties op het gebied van werving van volwassen studenten. Je voert tijdens je stage diverse, afwisselende werkzaamheden uit. Zo heb je op het ene moment contact met een collega over aanpassingen op de website en op het andere moment maak je een bericht op social media. Of je bent bezig met de voorbereidingen van een (online) evenement. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bepaalde werkzaamheden die je graag wilt leren, onder de knie te krijgen. Denk hierbij aan het werken met Google Analytics, Adobe Indesign/Photoshop, etc.

dit bedrijf is de commerciële BV van ROC Friese Poort en richt zich op het volwassenenonderwijs. Bijvoorbeeld mensen die naast hun baan een opleiding volgen of zich willen omscholen naar een ander beroep. Het bedrijf telt ongeveer dertig werknemers. De afdeling Marketing & Communicatie telt drie mensen en een stagiair. Je werkt 4 dagen per week op ons kantoor in Leeuwarden (i.v.m. corona zowel thuis en kantoor) en op vrijdag werk je een halve dag thuis aan je opdracht.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.