Nu solliciteren

Marketing / Communicatie-stagiairebij toonaangevende e-commerce bedrijven

Functie Intern Marketing/Communicatie stagiair
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Groningen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf ondersteunt met haar online experts interessante, toonaangevende e-commerce bedrijven en helpt ze met name bij het realiseren van groei. We werken onder andere voor KoopKracht.nl, Restaurantkaart.nl en ShirtByHand. We geloven in een intensieve ondersteuning van bedrijven, waarvan we in sommige gevallen ook (mede-)eigenaar zijn.

Ben jij een gedreven student met passie voor online? Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van content, SEO, online advertising, social media, ecommerce, conversie-optimalisatie, email-marketing of data-analyse? Dan horen we graag van je!

Werkzaamheden - Onderhouden en creëren van content voor de bestaande webshops - Ondersteunen bij de oplevering van nieuwe webshops - Community management voor Social media kanalen - Ondersteuning van experts op speciale projecten (bijv. Strategie, SEO, online advertising of Data) - Organiseren van evenementen, zowel online- als offline - Relatiemanagement met partners en andere stakeholders

Gewenste profiel - Je volgt een studie in de richting van Commercie, Economie, Marketing of Communicatie. - Je bent ondernemend, assertief en communicatief vaardig is, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat geen uitdaging uit de weg. - Je hebt een passie voor ondernemerschap, online marketing, en/of e-commerce.

Wat bieden wij - Een stage waarbij je als als volwaardige collega wordt behandeld en dus volledig meedraait in de organisatie. - Een team van jonge, hoogopgeleide kennis experts op het gebied van online marketing die het leuk vinden om je er alles over te leren. - Dagelijks een heerlijke lunch, de wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een plaats in het bedrijven-kartteam.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren