Nu solliciteren

Uitdagende HBO Commerciële Stage

Functie Junior Commercieel Sales Consultant
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Moordrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor Formex Medical zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze commerciële afdeling. Wij streven ernaar te fungeren als een one-stop shop voor alle ICT-oplossingen binnen de zorgsector. Onze klanten zijn uiteenlopend van tandartspraktijken tot ziekenhuizen.

Jij hebt een afwisselende stage met veel vrijheid om jouw kwaliteiten te tonen. Na een inwerkperiode kan jij aan de slag met acquisitie, onderhouden van klantcontact, het CRM en draai je mee in lopende projecten.

Kan jij je hierin vinden? Solliciteer dan naar deze stageplaats!

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een dynamische onderneming die in Nederland operationeel is binnen de Zorgbranche / Ziekenhuisbranche. Wij staan bekend als een betrouwbare partner binnen het MKB, het bedrijfsleven, maar ook binnen de zorgsector. Onze diensten bestaan onder meer uit levering van diensten op het gebied van netwerkbeheer, infrastructuur, levering en verhuur van hardware, Internetdiensten, consultancy, detachering en opleidingen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We vinden het leuk om je te helpen met je opleiding en bij de ontwikkeling van je talenten. Veel van onze mensen zijn ooit als stagiair bij ons begonnen. Het geeft maar aan dat ervaring bij ons niet het allerbelangrijkste is, die komt er vanzelf wel. Veel liever kijken we naar wie je bent en naar wat je kunt!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.