Nu solliciteren

Uitdagende Online Marketing Stage bij Digital Agency

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Almere
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Je krijgt bij ons een mooie vergoeding en bonussen!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Opzoek naar een uitdagende en veelzijdige marketing stage in Almere?

Wij zijn een full service online marketingbureau uit Almere en als 1 van de eerste bedrijven in Nederland uitgeroepen als Google Premier Partner. Ons team houdt zich op nationaal en internationaal bezig met het opzetten van innovatieve marketing campagnes, het optimaliseren en verhogen van de online zichtbaarheid van bedrijven, het ontwikkelen van websites, webshops en de volledig marketing van kleine en hele grote bedrijven.

Momenteel zijn we op zoek naar verschillende enthousiaste studenten die ons kunnen helpen met de online marketing campagnes van onze klanten.

Als full service bureau hebben we verschillende marketing teams, waardoor we zeer diverse stagiairs zoeken.

Van tekstschrijvers tot aan online marketeers en social media toppers. Ben jij goed met teksten schrijven, online marketing of social media en lijkt het je leuk om meer te leren over alle facetten van online marketing?

Als Ecabo en SBB erkend stagebedrijf kunnen we veel studenten een leuke en uitdagende stage bieden. We vinden het belangrijk dat je bij ons ook echt iets leert, in plaats van activiteiten uitvoeren die niets met je studie te maken hebben. Daarom hebben we interne opleidingen ontwikkeld, waardoor je snel kan leren en je je vaardigheden naar een mooi niveau kan tillen.

In een gezellige omgeving, zorgen wij ervoor dat dit de leukste stage periode wordt! En als alles goed gaat, kun je misschien zelfs bij ons blijven werken naast je studie!

Werk je graag in een gezellig team? Hou je van afwisselende projecten waarbij je jezelf creatief kan inzetten? Solliciteer dan direct en join ons team!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.