Nu solliciteren

Uitdagende Commerciële stage Friese Jongens in Leeuwarden!

Functie Commercieel medewerker
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Leeuwarden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Stagevergoeding + eventuele bonus
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De Friese Jongens is een jong en dynamisch detacheringsbureau in Leeuwarden dat vakbekwaam personeel levert in o.a. de volgende branches: Bouw, techniek, infrastructuur en industrie.

Ben jij op zoek naar een meewerk-stage op Hbo-niveau in Leeuwarden? Volg je een opleiding in de richting van Commercieel en/of HRM? Dan ben jij hier aan het juiste adres!

Voor deze functie zijn we op zoek naar een stagiair(e) op de afdeling Commercieel en Werving & Selectie die ons volledig ondersteunt in het matchmakingproces. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de matchmaking tussen werkgevers en werkzoekenden. Je bent geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hebt een oplossingsgerichte houding. We zoeken vooral een gezellige collega die een goede toevoeging is voor het matchmakingproces bij de Friese Jongens!

Lijkt het jou leuk om eens een kijkje te nemen bij de Friese Jongens? Bel dan even naar 058-289 50 83 voor meer informatie of stuur een mail naar info@friesejongens.nl en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.

Uiteraard horen we graag van je!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom stage lopen bij een heel leuk team die jou mee gaat nemen in het hele werkproces van A t/m Z.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.