Nu solliciteren

Nationale of internationale commerciële stagiaire gezocht bij Topcats!

Functie Commercieel (nationaal of internationaal)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Lelystad
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

Topcats is sinds 2002 specialist in uitlaatgasnabehandeling: katalysatoren, roetfilters, heavy duty roetfilters alsmede de reiniging en revisie van roetfilters. Ons bedrijf specialiseert zich in milieuvriendelijke oplossingen. Daarbij sluit onze productgroep Topdek perfect aan. Ter vervanging van teak wordt Topdek gebruikt om zonder bomen te kappen het mooiste dek op een jacht te leggen. Topgroup is de overkoepelende naam waaronder wij drie fraaie merken met gave en duurzame producten importeren en internationaal distribueren.

Ons bedrijf is gevestigd in Lelystad waar we samen met ongeveer 20 collega’s in een informele sfeer werkzaam zijn. Ons team bestaat uit jonge gedreven mensen die elke week van maandag t/m vrijdag zorgen dat we uiteindelijk elk jaar weer verder groeien.

Wat verkopen wij?

RAM Mounts www.rammounts.nl “Exclusief leverancier van de Benelux” Hoogste kwaliteit industriële montage oplossingen voor o.a. scanners, tablets, telefoons. Topdek : www.topdek.nl “Het natuurbewuste alternatief voor teak” Luxe, mooie dekken voor o.a. (zeil) boten, sloepen, jachten, terrassen. Topcats www.topcats.nl “Al 15 jaar een bekende speler in de markt” Specialist in omzetting roet en uitlaatgassen naar schone lucht.

Werkzaamheden stagiair(e):

Als commercieel medewerker bij dit bedrijf B.V. werk je actief mee op de sales-afdeling. Hier leer je werken in een dynamische omgeving in een jong team. Je beantwoord vragen van klanten en maakt kennis met de systemen waarin de orders worden verwerkt. Daarnaast krijg je geregeld opdrachten van de inkoop/product manager of directie, en werk je nauw samen met je collega's in het magazijn. Op deze manier draag je je steentje bij aan alle facetten van het bedrijf en bouw je unieke productkennis op.

Naast deze dagelijkse werkzaamheden is er genoeg ruimte om een project te maken voor je studie. Voorbeeld hiervan is een markt- en/of marketingonderzoek voor de Nederlandse markt of op internationaal niveau voor de agenten die onze producten in het buitenland verkopen. Heb je een idee voor een ander project, dan staan wij open voor suggesties en kunnen we gezamenlijk bekijken of dit aansluit op je studie en op Topcats.

Dus ben je opzoek naar een leerzame en uitdagende meeloopstage, reageer dan snel en misschien mogen we jou dan snel verwelkomen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.