Nu solliciteren

(Afstudeer)Stage front-end en/of back-end development

Functie Stagiair(e) Front/back-end developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Oud-Beijerland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Gaat je hart sneller kloppen bij woorden als MVP's, Laravel, VUE, React, automation, bots, integraties en API's? En vind je het leuk om minimaal 4 a 5 maanden te knallen bij het leukste (kleine) internetbedrijf van Zuid Holland?

Over Mald Digital

We zijn begonnen met het type bureau waarmee we altijd al wilden werken: een bureau dat volledig op jou is afgestemd en dat gebruiksvriendelijke software bouwt die je gebruikers vermaakt en je bedrijf verbetert. Klanten zien ons als een betrouwbare partner, die vanuit een stevige technologische basis uitstekende online oplossingen bouwen. En daar zijn we trots op. We hebben klanten in verschillende branches en nemen graag uitdagende projecten aan. Daarnaast hebben we een aantal eigen oplossingen ontwikkeld en in de markt gezet.

Met ons jonge team werken we in een prettige informele sfeer. En we doen dat sámen. Hierbij vinden we het belangrijk dat alles dat we doen écht toegevoegde waarde biedt voor onze klanten

Waarom wij een developer stagiair(e) zoeken

Afgelopen jaar heeft Mald Digital veel energie gestoken in het ontwikkelen van zijn eigen producten, het uitbreiden van ons partner-netwerk en een aantal mooie projecten gestart. Ons bureau is nog klein, maar onze ambities zijn groot. We zoeken een afstudeerder die actief helpt bij het onderzoeken en realiseren van onze uitdagingen. Denk aan slimme integraties, automation en workflows. Alles om samen te zorgen dat we ons zo goed mogelijk positioneren en het maximale uit ons product halen. Samen bedenken we een passend vraagstuk voor jouw eigen onderzoek.

Gewenste profiel

Onze ideale stagiair heeft de volgende kwaliteiten:

Wat bieden wij

Heb je al ideeën of voorkeuren voor een opdracht? Stuur het mee met je sollicitatie!

Meteen solliciteren? Neem even contact op met Maarten (maarten@mald.nl, 06 101 088 16)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.