Nu solliciteren

Leuke Marketing Stage bij Sellox te Leusden in internationale groeimarkt Security

Functie Stagiair(e) Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leusden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Stage vergoeding gerelateerd aan het aantal dagen per week dat je er bent.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over Ons

Sellox is al vele jaren een belangrijke importeur en leverancier van hoogwaardige toegangscontrolesystemen. Met name op het gebied van elektrische sloten, hotelkaartsloten, codesloten, chipkaartlezers en elektronische cilinders voor sloten bekleedt ons bedrijf een vooraanstaande positie. Omdat wij een handels- en projectorganisatie zijn is marketing een belangrijk deel van ons werk. Wij zijn aan het overschakelen naar zgn. Inbound Marketing, een vernieuwende manier van marketing via internet communicatie.

Sellox wil haar marketing activiteiten op een hoger niveau brengen ten einde een nog betere naamsbekendheid te krijgen in de markten waarop zij actief is. Momenteel werken wij aan het verbeteren en vernieuwen van de website en de online communicatie. Daarnaast maken we ook van een centrale (cloud based) database en communicatie tool gebruik, gebaseerd op het Atlassian Confluence (WIKI) programma.

Als stagiaire kan je je onder meer bezig houden met

Bel of mail direct voor meer info over ons bedrijf en de opdracht! Tel 085 2735569 en vraag naar Hans. Of mail naar inkoop@sellox.nl en vermeld "Vacature / Stage".

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.