Nu solliciteren

Toffe meeloopstage of afstudeerstage online marketing agency and internetonderneming voor HBO of WO I Start september 2020 | Mooie werkplek en omgeving in een jong en enthousiast team per sept 2020

Functie Online marketeer Stage
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Delft
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor een vooraanstaand online marketing bedrijf in Delft help je mee binnen ons team met jonge en enthousiaste mensen. Ons portfolio met klanten bestaat uit de grootste klanten (multinationals) tot kleinere bedrijven. Dit maakt de stage mega afwisselend en onderscheiden wij ons van alle andere online marketing stages!

Daarbovenop bieden wij een zeer fijne werkomgeving, perfecte koffie, tafeltennis, fijne werkplekken, een prima stage vergoeding, leuke collega's en een jong bedrijf aan de mooiste gracht midden in de gezellige stad Delft. We zitten naast het centraal station Delft dus super goed bereikbaar ook vanuit Den Haag, Rotterdam of bv. Leiden.

Heb jij het in je om een aantal populaire websites nog beter op de kaart te zetten in Nederland zoals qholiday.nl en vakantiespanje.nl? Of helpen aan nog meer internationaal bereik voor radioguide.fm. En wil jij je commerciële skills inzetten bij een jong, snelgroeiend en innovatief internetbedrijf met meerdere unieke en succesvolle internetconcepten? Grijp dan nu je kans en kom ons marketing team versterken!

Functieomschrijving:

Wij zijn per september 2020 op zoek naar een HBO of WO student met een passie voor internet marketing. Een student die een neusje heeft voor nieuwe ontwikkelingen op internet en zijn redactionele talent wil inzetten om het bereik van onze huidige sites te vergroten. Kennis en ervaring is niet vereist, wel een pre!

Herken jij je in de bovenstaande omschrijving of wil je graag praktijkervaring opdoen met online marketing en als redacteur?

Voor jouw werkzaamheden moet je denken aan het schrijven van SEO teksten, artikelen, persberichten en het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast ben je bezig met het analyseren van de concurrentie. Je wordt medeverantwoordelijk voor onze marketingactiviteiten van internet concepten als een wereldwijde online internetradioportal, vakantievergelijking en lastminute sites. Daarnaast help je actief met de portfolio ontwikkeling van een online marketing onderneming. Bovenal zul je erg veel kennis opdoen van online marketing, waarbij je meegaat in de laatste trends en ontwikkelingen. Ervaring is niet noodzakelijk binnen de online marketing. Overigens is kennis van online marketing niet per se nodig, iedereen kan hier stage lopen en veel kennis opdoen.

Je zal bij ons verantwoordelijk worden voor de volgende werkzaamheden:

Je bent onderdeel van een kleine organisatie waar je snel jouw stempel kunt drukken

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.