Nu solliciteren

Quadia zoekt een stagiair productie

Functie Productie stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Vergoeding in overleg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Quadia is een mediabedrijf dat niet alleen producties regelt, maar ook players verzorgt en TV formats ontwikkelt. Als stagiair(e) heb je daardoor de mogelijkheid om op vele fronten te leren en mee te draaien. Niet alleen zal je producties leiden, ook zal je bezig zijn met pre- en postproducties (monteren en opleveren). Je krijgt veel verantwoordelijkheid en goede ondersteuning van professionals.

Wat verwachten we van jou? Van de stagiair wordt verwacht dat hij/zij volledig mee zal gaan draaien in het productie proces om zo alle facetten van het productie vak mee te maken en te leren, van voorbereiding tot en met postproductie. De stagiair zal zowel op kantoor als op locatie worden ingezet. Het is een pittig vak, dus er wordt van de stagiairs verwacht dat hij/zij bereid is de handen uit de mouwen te steken!

Vereisten: - HBO niveau (studenten uit het derde/vierde jaar van een Media gerelateerde studie) - Leergierig - Enthousiast - Accuraat en stressbestendig - Flexibel (geen 9-5 mentaliteit) - Een periode van 5 maanden (20 weken) beschikbaar zijn

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Reageren? Mail je sollicitatiebrief met cv zo snel mogelijk naar annelieke.degraaf@quadia.com met als onderwerp ‘sollicitatie productie stagiair’.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.