Nu solliciteren

TOP stage: Online Marketing bij Epurple! (SEO, SEA, Social Media, Content etc.)

Functie Online Marketing Stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nieuwegein
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Marktconform
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij die online marketing stagiair of stagiaire waar wij naar op zoek zijn? Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van Online Marketing? Houd je van een informele werksfeer? Epurple B.V. is een jong en groeiend online marketingbedrijf dat op zoek is naar ambitieuze studenten die zich interesseren en willen verdiepen in online marketing.

Een goede motivatie vinden wij belangrijker dan de reeds aanwezige kennis. Naar aanleiding van jouw persoonlijke voorkeuren, de mogelijkheden intern en jouw huidige kennis stellen we jouw taken voor de stage samen.

Wij geloven erin dat een stagiaire, jong of oud, het meeste leert als hij/zij echt mee werkt in de campagnes. We geven veel vrijheid, maar uiteraard trainen we je en geven we je de ruimte om rustig te landen. Ook sta je direct in contact met de specialisten en je stagebegeleider zodat je compleet geholpen en gestuurd wordt in de werkzaamheden.

Naast inhoudelijke uitdaging bieden we ook gezelligheid met borrels, rond-de-tafel-toernooitjes en een zonnige locatie bij kasteel Rijnhuizen tegen Utrecht aan. Hopelijk tot snel!

Werkzaamheden

De werkzaamheden verschillen uiteraard per afdeling. Wij zoeken op dit moment nog toppers die interesse hebben in; SEO, SEA, Social Media & Copywriting!

Een greep uit de verschillende werkzaamheden: - Coördineren en afstemmen van de benodigde content met de marketingafdeling - Webpagina’s creëren via het Content Management Systeem - Helpen bij het opzetten van een SEO- of SEA-strategie - Uitwerken van advertentiecampagnes binnen Google Ads - Ontwerpen display banners en maken webdesign voorstellen - Meewerken aan de SEO campagnes - Websitebezoekers analyseren in Google Analytics - Bijdragen aan website optimalisaties

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Epurple is binnen één jaar met 150% gegroeid en onlangs verhuisd naar een nieuw pand op 20 minuten fietsen vanaf Utrecht CS. Verstuur je CV en korte motivatie via onderstaand formulier, dan nemen we contact met je op.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.