Nu solliciteren

TOP stage: Online Marketing bij Epurple! (SEO, SEA, Social Media, Content etc.))

Functie Online Marketing Stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nieuwegein
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 1 , 2 , 3 , 4 of 5
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij die online marketing stagiair of stagiaire waar wij naar op zoek zijn? Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van Online Marketing? Houd je van een informele werksfeer? Epurple B.V. is een jong en groeiend online marketingbedrijf dat op zoek is naar ambitieuze studenten die zich interesseren en willen verdiepen in online marketing.

Een goede motivatie vinden wij belangrijker dan de reeds aanwezige kennis. Naar aanleiding van jouw persoonlijke voorkeuren, de mogelijkheden intern, en jouw huidige kennis stellen we jouw taken voor de stage samen.

Wij geloven erin dat een stagiaire, jong of oud, het meeste leert als hij / zij echt mee werkt in de campagnes. We geven veel vrijheid, maar uiteraard trainen we je en geven de ruimte om rustig te landen. Ook sta je direct in contact met de specialisten en je stagebegeleider zodat je compleet geholpen en gestuurd wordt in de werkzaamheden.

Naast inhoudelijke uitdaging bieden we ook gezelligheid met borrels, rond-de-tafel-toernooitjes en een zonnige locatie bij kasteel Rijnhuizen tegen Utrecht aan. Hopelijk tot snel!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Epurple is binnen één jaar met 150% gegroeid en onlangs verhuisd naar een nieuw pand op 20 minuten fietsen vanaf Utrecht CS. Verstuur je CV en korte motivatie via onderstaand formulier, dan nemen we contact met je op.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren