Nu solliciteren

Marketing & Sales stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Marketing & Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rijswijk (ZH)
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Marktconforme stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij binnenkort stage lopen bij een toonaangevende internationale organisatie in de reisbranche? dit bedrijf is marktleider in de verhuur van ruim 45.000 exclusieve vakantiewoningen en appartementen in 32 landen, voornamelijk in Europa. dit bedrijf in Rijswijk biedt jou als enthousiaste HBO student een uitdagende en veelzijdige stage aan op de afdeling Sales & Marketing.

Als stagiair op de afdeling Sales & Marketing ondersteun je zowel de commercieel manager als de online marketing manager. Je bent actief betrokken bij de acquisitie/beheer van partners en de planning & organisatie van evenementen zoals de Vakantiebeurs. Voor het beheer van partners sta je in voor goede commerciële samenwerkingen met het klantenbestand van dit bedrijf, met een focus op online affiliate partijen en grote retailpartijen zoals TUI en Vakantiexperts.

Voor online marketing ligt de focus in belangrijke mate op zoekmachine optimalisatie (SEO), de creatie van Social Media content, beheren van het CMS systeem en het schrijven van content voor de website.

Voor de periode vanaf juli/augustus zal de focus van de werkzaamheden liggen op de wintercampagne en de voorbereidingen voor de zomercampagne van het aankomende seizoen. Ook voor de periode na de zomer zijn wij op zoek naar stagiaires waarbij de nadruk ligt op de diverse evenementen en de campagnes van het lopende seizoen.

Je bent actief betrokken bij de werkzaamheden van de Sales & Marketing afdeling en er is veel ruimte voor eigen initiatief en creatieve inbreng. Dankzij de mix van online & offline en B2C & B2B krijg je de kans om je breed te ontwikkelen en vorm je een volwaardig onderdeel van het team.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.