Nu solliciteren

Uitdagende content marketing stage

Functie Content Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende meewerkstage en heb je affiniteit met beauty? Wil jij aan de slag voor merken zoals Yves Saint Laurent, Giorgio Armani en Clinique? Vanaf februari 2021 zijn wij op zoek naar een creatieve content stagiair(e) voor 40 uur in de week.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We zijn op dit moment met 250.000 klanten in Nederland, België, Duitsland en andere Europese landen een gevestigde naam binnen onze branche. Ons marketing- en inkoopteam werkt direct samen met de leveranciers van ons uitgebreide merken aanbod met merken als Paco Rabanne, Yves Saint Laurent en Lancôme. Ons kantoor, waar jij stage gaat lopen, is gevestigd in Eindhoven. Bij het hoofdkantoor in Eindhoven zit ook het magazijn en in Breda vind je onze winkel. Alle collega’s werken samen voor de beste resultaten. Natuurlijk vieren wij onze successen ook!

Wat ga je doen?

Jij zal onderdeel uitmaken van ons marketing team. Een afwisselende functie waarbij jij met jouw passie voor marketing ons een helpende hand kunt bieden. Het marketing team zorgt voor alle content op de website. Van het uitbreiden van ons assortiment tot het schrijven van seo-teksten. De gemaakte content moet natuurlijk gedeeld worden met onze (potentiële) klanten, daarom zal jij ons ook helpen met het beheren van onze verschillende communicatiekanalen. Jij zal ons helpen met het maken van nieuwsbrieven, Facebookberichten en Instagram posts. Je speelt een belangrijke rol in onze creatieve meetings, waarbij al jouw ideeën bijdragen aan originele content voor op onze website.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij jezelf in de bovengenoemde omschrijving? Laat ons weten wie je bent en solliciteer direct! Stuur je CV + motivatie naar marketing@dit bedrijf.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.