Nu solliciteren

Eventmanager bij Communicatiebureau

Functie Fanatieke regelneef/tante
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Stagevergoeding, per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een creatieve aanpakker? Iemand die graag een uitdaging aangaat? Die niet bang is om verantwoordelijkheid te dragen en niet kan wachten om zijn werk terug te zien in een tof event? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!

OVER DE STAGE

Yes, eindelijk! De coronaregels laten het weer toe: fysieke evenementen. Na veel virtuele events te hebben georganiseerd voor diverse klanten, staan er bij dit bedrijf nu weer veel fysieke events op de planning. Kom jij team dit bedrijf helpen bij de organisatie hiervan? Jouw taak: het organiseren van evenementen, van A tot Z. Denk aan het vinden van locaties, het maken van planningen en draaiboeken, het bedenken van de aankleding en nog veel meer.

Doe je dat alleen? Nee, natuurlijk niet. Je werkt veel samen en krijgt alle begeleiding die je nodig hebt van de La Plume-ers.

OVER dit bedrijf

dit bedrijf geeft communicatieadvies en verzorgt communicatie-uitingen. Wat dat inhoudt? Veel! Denk aan het schrijven van (commerciële) nieuwsbrieven en webteksten, het produceren van video’s en het verzorgen van webcasts. Voor wie La Plume-ers dat doen? Voor supertoffe klanten als Hudson’s Bay, Ferring Pharmaceuticals, Blokker, Lucia Marthas, Stichting DON, Sogeti, Pantone, Kinderen voor Kinderen, het Regional Jet Center en KLM Health Services.

OVER JOU

Minimaal mbo-opleiding (communicatie), goede kennis van de Nederlandse taal, gestructureerd, zelfstandig, klantvriendelijk, teamspeler

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een stage met veel eigen verantwoordelijkheid. Je wordt onderdeel van een leuk team dat werkt aan opdrachten voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Je hebt alle kans om je te ontwikkelen en veel te leren op een lekkere – nieuwe! – werkplek direct aan perron 8 van Station Haarlem.

REAGEREN

Het is natuurlijk totaal niet meer van deze tijd, die motivatiebrieven. Vloggen, bloggen, interactieve CV’s, dat is het nieuwe solliciteren. Weten ze wel hoor, bij dit bedrijf. Toch willen ze graag een ouderwetse motivatiebrief met CV van je ontvangen. Al is het alleen maar om te kunnen zien hoe creatief jij schrijft (aanvullende vlogs, blogs en kleurrijke CV’s zijn uiteraard welkom). Mail o.v.v. ‘stage’ naar Veerle Focke. email

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.