Nu solliciteren

Meewerkstage accountancy in Rotterdam!

Functie HBO Accountancy
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking HBO stage € 550,=
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Durf jij de concurrentie aan te gaan met 30 andere stagiaires per jaar? En ben jij niet onder de indruk van onze omzet van €350 miljoen in een jaar? VORM daagt je uit.

Voor onze afdeling financiële administratie zoeken wij een HBO-stagiair in de richting accountancy. Je komt te werken bij een innovatie bouw- en ontwikkelingsbedrijf met voldoende uitdagingen, waar geen dag hetzelfde is! VORM is volop in beweging op alle fronten, van processen tot automatisering. Uitermate geschikt voor een stagiair die een uitdagende werkervarings- plaats zoekt.

Als stagiair ga je je voornamelijk bezighouden met het vastleggen van de AO/IC. Het doel van de opdracht is om duidelijkheid te scheppen in de processen, het vaststellen van procedures en om (financiële) risico’s te (h)erkennen en op te lossen binnen de kaders die door de directie gesteld worden. Maar zie jij meer verbeterpunten en kan jij ons hiervan overtuigen? Dan ben jij een echte VORM-er! Durf jij de uitdaging aan?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je een stageplek bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.