Nu solliciteren

Sales stage! HBO | Utrecht - Amsterdam

Functie Sales stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Naarden
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Op basis van een werkweek van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je leren?

Jij wordt deel van het Sales team en samen met hen streef jij naar het behalen van onze ambitieuze doelen! Tijdens je stage leer je hoe je echt impact kan maken bij onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn erg divers en wisselen van grote corporates tot kleine start-ups. Je leert hoe je de wensen en behoeften van de opdrachtgever kan achterhalen, hoe je de opdrachtgevers het best kan adviseren, welke gesprekstechnieken je op welke momenten kan toepassen en wat er allemaal bij komt kijken om een enthousiasmerende en overtuigende sales pitch te maken. Ook is er een tweewekelijkse sales training waarbij jullie aan de slag gaan met het verbeteren van jullie sales skills.

Hiernaast kom je terecht in een snelgroeiende scale-up. Bij dit bedrijf werken we agile en zijn we dagelijks bezig met het uitproberen van nieuwe dingen middels experimenten, het opzetten van nieuwe projecten en het verbeteren van ons product en dienst. Het Sales team is continu bezig met het salesproces te verbeteren en hierin kan jij een waardevolle bijdragen leveren! Samen met het team volg je workshops en voer je experimenten uit, om met deze nieuwe kennis het proces te blijven verbeteren. Heb je een goed idee? Goed! We horen het graag.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je enthousiast en wil je dit avontuur aan gaan?

Solliciteer dan uiterlijk 13 juni en laat je gegevens achter! Nog vragen? Ik help je graag verder! 035 7370 352 - Lorena@dit bedrijf.nl

Ons sollicitatieproces:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.