Nu solliciteren

HBO Online Marketing meeloopstage Rotterdam

Functie Marketing & sales stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een stage bij Hatsa is een unieke kans om kennis en ervaring op te doen op het gebied van online marketing. Hatsa is een nieuw social-shoppingplatform in Nederland.

Hatsa ondersteunt als shoppinghulp iedere online shopper bij het doen van aankopen. Dit doen we door een social-shoppingplatform aan te bieden waarmee je als online shopper op een makkelijke manier je aankoopinteresses kan bewaren om ze niet meer kwijt te raken, ze te delen, jezelf te laten inspireren, op de hoogte te blijven van ontwikkelingen rondom producten en erover te communiceren met anderen.

Hatsa is in 2019 van start gegaan, groeit snel en heeft inmiddels al meer dan 20.000 gebruikers. Dit is voor deze korte tijd een flinke prestatie en daarom zijn de verwachtingen voor Hatsa dan ook hooggespannen. De (online) marketing richt zich op het verwerven van nieuwe gebruikers en het activeren en heractiveren van bestaande gebruikers.

Hatsa wil als shoppinghulp het hart worden van ieders e-commerceleven. Om deze ambitie waar te maken, zijn wij op zoek naar ambitieuze stagiair(e)s. Ben jij op zoek naar een HBO meeloopstage op commercieel gebied, heb je ook nog affiniteit met online shoppen en de wereld van e-commerce, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.