Nu solliciteren

Commerciële marktonderzoeker stagiair gezocht bij een groei-bedrijf in Amsterdam

Functie Commerciële marktonderzoeker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een groothandel in (unieke) tweewieleraccessoires. Wij leveren en fabriceren aparte accessoires en onderdelen aan de fietsenbranche in Nederland, België en daarbuiten. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat snel groeit. Bij de dit bedrijf heb je als stagiair veel mogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn ervaren in het begeleiden van stagiaires. Om onze buitenlandse expansie honger te stillen zijn we op zoek naar een commerciële stagiair welke de markten in kaart brengt. En samen met ons een tailormade strategie kiest om de markt te gaan bedienen. Dat kan bijvoorbeeld via een grote (r)e-tailer of via een distributeur. Beide marktbenaderingen hebben - uiteraard - een andere benadering nodig. Je kan hiermee echt een impact te hebben voor onze groei in de komende jaren.

Er is sprake van een grote mate van zelfstandigheid, waarbij een eigen invulling gegeven dient te worden het project/onderzoek. Door de korte communicatielijnen is er veel ruimte voor sturing en is er sprake van een dynamische en informele werksfeer. Je kunt hier als enthousiaste jonge hond veel leren, doen en kennis in de praktijk brengen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.