Nu solliciteren

dit bedrijf is op zoek naar een textiel georiënteerde stagiair.

Functie Fashion & Design Stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € -
Salaris opmerking Op basis van 40 uur.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

De dit bedrijf is een groothandel in unieke tweewieleraccessoires. Naast de distributie van verschillende merken zijn wij ook een kop-staart bedrijf waarbij eigen merken worden ontworpen en gefabriceerd (DOB's= Distributor Own Brands) en verkocht. Het is van groot belang dat deze merken op een professionele wijze worden gepositioneerd.

dit bedrijf werkt intensief samen met partners in het Verre Oosten. Doordat we veel eigen producten/merken ontwikkelen vergt dit een hoge mate van aandacht. In 2018 heeft dit bedrijf diverse professionaliseringsstappen gemaakt. Te denken valt aan het gebied van sales, logistiek, ERP, organisatorisch. Deze stappen moeten ook gemaakt worden in het eerste gedeelte van onze Supply Chain.

dit bedrijf verkoopt rond de 70.000 fietstassen per jaar. Dit aantal is de afgelopen tijd ieder jaar met tenminste 25% gegroeid. De productie van deze tassen is momenteel verdeeld over 4 fabrieken in China en ongeveer 250 SKU’s. De basisinformatie per familiesoort dient beter aangeleverd en gedocumenteerd te worden. Zodat fouten geminimaliseerd kunnen worden en verwachtingen van alle partijen naar elkaar helder en haalbaar zijn. Dit is slechts een klein voorbeeld van de contacten met leveranciers. Voor verdere productgroepen verwijzen wij je graag naar onze bedrijfsprofiel. Momenteel staat het bedrijf aan de vooravond van het invoeren van een integraal systeem dat het hele sales, website/shop, CRM, marketing en accounting traject behelst. Geïntegreerd hierin is inkoop en voorraad. Als meewerkend student val je direct onder onze Product Developer. Als afstudeerder zal je je ook op het gebied van de Supply Chain begeven.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

interesse?

Stuur per je motivatie met CV naar bert@bike-butler.nl

reageren voor: 1 jun 2021

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren