Nu solliciteren

Uitdagende stage bij dit bedrijf

Functie Engineer/ Technische stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200
Salaris opmerking € 10,- per gewerkte stagedag
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een meewerkstage bij een jong en innovatief bedrijf op het gebied van Duurzame Warmte, en wil jij net als wij Duurzame Warmte voor iedereen beschikbaar maken? Solliciteer dan nu bij dit bedrijf in Utrecht!

Een meewerkstage bij dit bedrijf (hbo/wo)

Tijdens je stage binnen dit bedrijf neem je zelf het initiatief! Dit betekent dat jij als toekomstig technisch adviseur naar eigen inzicht je stage in de warmtetransitie vormgeeft. Zo is het mogelijk om aan de slag te gaan met het ontwerpen van warmtenetten, maar ook consultancy vraagstukken of onderzoek naar bijvoorbeeld woningrenovatie of individuele verwarmingsopties behoren tot de mogelijke onderwerpen.

Je wordt begeleid door ervaren technisch adviseurs en krijgt je eigen bedrijfscoach die je helpt met het sturen van je stage naar een goed resultaat.

DWTM is een toonaangevend en specialistisch adviesbureau op het gebied van duurzame warmte. Je kunt – net als wij – op allerlei schaalniveaus aan de slag met de warmtetransitie. Je stage heeft dan ook zeker te maken met het uitleggen en presenteren van verzamelde informatie en analyses.

Bij DWTM kom je direct in aanraking met de praktijk, waar gebruik wordt gemaakt van bestaande kennis maar waar ook nieuwe innovatieve ideeën worden ontwikkeld. DWTM werkt samen met partijen zoals gemeentes, woningcorporaties en energiebedrijven, om zo samen de warmtevoorziening van Nederland te verbeteren.

Goed passende studierichtingen voor deze stage zijn o.a. Energy Science, Energietechnologie, Bouwkunde, Technische bedrijfskunde en Sustainable Development. Maak kennis met de energiewereld in een bedrijf dat open staat voor nieuwe inzichten vanuit de nieuwe generatie technisch adviseurs!

Contactpersoon: Marloes Lutgerhorst 06-18 96 72 23 of mail naar info@dwtm.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.