Nu solliciteren

Leuke meewerkstage in Utrecht bij scale-up in deeleconomie

Functie Support & Sales medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 500
Salaris opmerking We vinden goede stagiairs erg belangrijk. Daarom betalen we iedereen goed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je opleiding, studiejaar en aantal dagen per week.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke stage in een nieuwe branche waar je veel kan leren over klantcontact en oplossingsgericht denken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij dit bedrijf houden we van reizen. Het is ook niet voor niets onze missie om een miljoen mensen de vrijheid van een camperreis te laten ervaren. Maar het blijft niet bij een stip op de horizon. Als team gaan we er regelmatig op uit in campers om te werken vanuit de natuur. En ook als het gaat om onze manier van werken staat vrijheid centraal.

Als snelgroeiend camper deelplatform zijn we actief in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Met meer dan 3000 campers, inspirerende content en aanvullende producten zoals een eigen dagverzekering brengen we camper eigenaren en camper enthousiastelingen met elkaar in contact. Zo delen we de vrijheid.

Je krijgt in deze rol de kans een ster te worden in klantcontact, sales en onderhandeling, en je leert voornamelijk om te denken in oplossingen!

Hierbij stelt dit bedrijf de eigen inbreng van medewerkers op prijs, waardoor je ook de kans krijgt om invloed uit te oefenen op de processen binnen het bedrijf.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb je interesse en wil je graag aan de slag bij dit bedrijf? Neem dan direct contact met ons!

SharingTheFreedom

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.