Nu solliciteren

Finance stage in Amstelveen!

Functie Finance medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Markt conform
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Finance stagiair(e) werk jij samen met het team om alle mooie cijfers in beeld te brengen en te verwerken. Je bent net zo veelzijdig als een kameleon en hebt naast jouw voorliefde voor finance dan ook een breed interessegebied, zoals de vastgoedbranche, het bankwezen, hospitality en toerisme. Tijdens jouw stage zul je namelijk met al deze vakgebieden te maken krijgen.

Werkzaamheden

Taken & verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Jij bent DE stagiair(e) die op zoek is naar een stage waar je ook lekker de handen uit de mouwen kunt steken en mee kan werken. Je schrikt niet van de verantwoordelijkheid die je krijgt en kan net zo als de rest van het team, werk en flauwe grappen maken goed afwisselen. Naast bovenstaande hebben we ook nog een paar andere kwaliteiten die we zoeken:

Wat bieden wij

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de stagiaires ook de kans toe geeft. Wij staan open voor al jouw ideeën. Daarnaast bieden wij ook nog een leuke stage vergoeding.

Kan je niet wachten om te beginnen?

Dat horen we graag! Stuur jouw CV naar ons t.a.v. Maryanne Wolbertus. Laat ook direct weten hoelang jouw stage is en waarom jij deze graag bij ons wilt volgen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren