Nu solliciteren

Front Office stage in Amstelveen!

Functie Receptie
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Markt conform
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf Group. Iedere dag opnieuw helpen we onze gasten het beste uit hun verblijf te halen. Dit doen we door een praktische en fijne plek te creëren waar werk en ontspanning op een slimme manier in balans zijn. Ons motto is dan ook: ‘find your balance’.

dit bedrijf Group bestaat momenteel uit een selectie van circa 386 studio’s & appartementen, restaurants en meeting rooms, verdeeld over 13 locaties in en nabij Amsterdam. Hiermee zijn we in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste en meest succesvolle exploitanten van hotelappartementen in Nederland. Daar zijn we best trots op!

dit bedrijf Group is onderverdeeld in een viertal unieke full service hotelformules; dit bedrijf The Garden, dit bedrijf Up, dit bedrijf Amsterdam West en dit bedrijf Residences. Hierover lees je meer op onze LinkedIn-pagina.

We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. dit bedrijf wil zich focussesn op de grootste steden van Nederland, waarna mogelijk de stap naar het buitenland wordt gemaakt.

Wie zoeken wij?

dit bedrijf zoekt een energieke en ambitieuze Stagiair(e) Front Office voor onze vestiging dit bedrijf The Garden.

Als Receptie Stagiair(e) heb jij een goede kennis van alle facette bij de front office van het hotel en ondersteun jij diverse afdelingen waar nodig! Jij bent een echte aanpakker en loopt niet weg van een uitdaging. Je wordt volledig ingewerkt als een allround medewerker op de receptie.

Wie ben jij? Je bent een student in Hotel Management, Event Management of Tourism Management; Je doet een HBO opleiding of hebt als MBO stagiair al eerder een receptie stage gelopen. Jij weet van aanpakken en bent niet bang voor een uitdaging! Je beheerst de Engelse taal goed (zowel in woord als geschrift);
Je beschikt over sterke communicatievaardigheden; Je bent een echte team player, flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; Je bent een harde werker met een echte hands on mentaliteit. Start stage: per direct Duur stage: in overleg

Kan je niet wachten om te beginnen? Dat horen we graag! Stuur je motivatiebrief en CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Klinkt het bovenstaande je als muziek in de oren? Lees dan vooral verder!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren