Nu solliciteren

Internship bij ProTurn in Breda

Functie Stagiair(e) Allround Commercieel
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Breda
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Vergoeding wordt tijdens gesprek besproken.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

ProTurn verzorgt een Professionele Turnaround in organisaties door de volgende kernactiviteiten: Learning & Development, Executive Coaching, Corporate Academies, Assessments, Auditeren en Interim Professionals.

Onze voorkeur gaat uit naar studenten van één van de volgende opleidingen: Commerciële Economie, Communicatie, Small Business & Retail Management en Bedrijfskunde MER.

ProTurn heeft ruim 17 jaar ervaring met het werken met stagiaires. Mede hierdoor kunnen we je een veelzijdig takenpakket aanbieden. De activiteiten tijdens de internship bij ProTurn zullen zeer divers zijn. In samenspraak met jou zullen we een interessante opdracht samenstellen.

Tijdens de internship kom je in contact met organisaties uit 20 verschillende landen. Je zult direct betrokken worden bij ons team, het beheer van de website, het opstellen van overeenkomsten, facility management van onze trainingsfaciliteiten, nieuwe producten in de markt zetten én meehelpen in het verkoopproces! ProTurn geeft je een schitterende kans om een kijkje te nemen in de keuken van de activiteiten van ProTurn.

Wil je deze kans beslist niet missen? Mail dan je CV met een pakkende motivatie naar email

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kijk voor meer informatie over ProTurn op onze website www.proturn.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.