Nu solliciteren

Stage Marketing & PR gezocht!

Functie Stagiair Marketing & PR
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Capelle aan den IJssel
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Bij een werkweek van 40 uur tussen de €350,- en de €450,-.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf Interactive is een full-service internetbureau dat bedrijven helpt om de kansen van het internet maximaal te benutten. Met een team van meer dan 30 professionals bedenken, ontwerpen en ontwikkelen we interactieve oplossingen voor mobiele apparaten, online marketing, content management, e-commerce en nog veel meer.

Voor aansprekende opdrachtgevers zoals Kiwa, BP, NH Hotels, Hunkemöller en Kempen voeren we uitdagende projecten uit waarbij we gebruik maken van bewezen technologie. Daarnaast realiseren we ook eigen initiatieven die we ondersteunen met daadkrachtige sales & marketing. Zo zijn wij momenteel druk bezig met EventOPlanner, een nieuw label waaronder mobile apps voor evenementen en evenementenlocaties worden ontwikkeld.

Wat zoeken wij?

Voor EventOPlanner zijn we opzoek naar een commerciële student die wil leren hoe je in een start-up omgeving nieuwe technologie in de markt zet. EventOPlanner is een platform waarmee snel en betaalbaar mobile apps kunnen worden ontwikkeld voor o.a. evenementen en evenementenlocaties. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een eigen programma samenstellen, uitgebreide informatie bekijken over de exposanten en sprekers, navigeren met een interactieve plattegrond en netwerken met andere bezoekers of een afspraak maken met exposanten. Een interactief programmaboekje, met functionaliteiten die het evenement nog beter maken. De mogelijkheden zijn eindeloos; denk aan indoor navigatie, mobiel betalen, live stemmen, monitoren van gebruikersgedrag en nog veel meer. Kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel van de stage, daarom gaat de voorkeur uit naar een praktijkgerichte stagiair die een toekomst voor ogen ziet in de branche van nieuwe technologie en mobile.

Jouw Profiel

Een gedreven en creatief persoon met een commerciële opleiding op HBO niveau of hoger. Zelfstandig, proactief en de ambitie om een specialist te worden in marketing en/of communicatie. Je beschikt over goede schrijfvaardigheden en hebt de passie om (potentiële) klanten op slimme wijze te interesseren met jouw content en concepten.

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Ben je Enthousiast?

Stuur een e-mail naar ronderdelinden@eventoplanner.com of bel naar 06-48451688

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.