Nu solliciteren

Stage Sales & Account management

Functie Stagiair Sales & Account manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Capelle aan den IJssel
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Bij een werkweek van 40 uur rond €450,- stagevergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat zoeken wij?

Voor EventOPlanner (www.eventoplanner.com) zijn we op zoek naar een commerciële student die wil leren hoe je in een start-up omgeving nieuwe technologie in de markt zet.

EventOPlanner is een platform waarmee we snel mobile apps ontwikkelen voor evenementen en evenementenlocaties (maar ook voor universiteiten, conferentiehotels en musea). Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een eigen programma samenstellen, uitgebreide informatie bekijken over de exposanten en sprekers, navigeren met een interactieve plattegrond en netwerken met andere bezoekers of een afspraak maken met exposanten. Een interactief programmaboekje, met functionaliteiten die het evenement nog beter maken. De mogelijkheden zijn eindeloos; denk aan indoor navigatie, mobiel betalen, live stemmen, monitoren van gebruikersgedrag en nog veel meer. Kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel van de stage, daarom gaat de voorkeur uit naar een praktijkgerichte stagiair die een toekomst voor ogen ziet in de branche van nieuwe technologie en mobile.

Jouw Profiel

Een gedreven en sociaal persoon met een commerciële opleiding op HBO niveau of hoger. Zelfstandig, proactief en de ambitie om bedrijven te laten groeien door goede verkoopresultaten te behalen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt de passie om (potentiële) klanten te adviseren, ondersteunen en overtuigen. Je gaat meedraaien in ons sales team maar neemt ook deel aan Product Management sessies!

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Ben je enthousiast?

Stuur een e-mail naar administratie@eventoplanner.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.