Nu solliciteren

Dompel je onder bij Villeroy & Boch in Utrecht!

Functie Online / offline marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij de start van jouw carrière een boost geven? Kom dan stage lopen bij Villeroy & Boch! Per januari 2021 bieden wij plaats aan een stagiair(e). Villeroy & Boch is een internationaal lifestyle merk met een lange en rijke traditie in badkamer en wellness-producten.

De marketing is gericht op zowel B2B als B2C. We leveren onze producten via retailers, groothandels en installateurs aan de consument. Daarnaast is de projectenmarkt een belangrijk kanaal. Je vindt onze producten in bekende internationale hotels, in de woningbouw en zorgprojecten. De producten van Villeroy & Boch staan bekend om hun hoge kwaliteit en innovatieve en tijdloze design.

Het kantoor voor Nederland is gevestigd in Utrecht waar een hecht en enthousiast team van 25 mensen werken. Er heerst een prettige en informele bedrijfscultuur. De marketingafdeling is verantwoordelijk voor de marketingplannen van de badkamer & wellness divisie, de uitwerking hiervan en de positionering van het merk op de Nederlandse markt. Als stagiair word je onderdeel van dit team en werk je mee op de afdeling waar alle facetten van het marketingvak aan bod komen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We bieden je een zeer uitdagende stage waarin je veel kan leren! Heb je interesse? Dan komen we graag met jou in contact!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.