Nu solliciteren

MBO & HBO stagiairs gezocht bij Technische Unie door heel Nederland!

Functie MBO / HBO stages op onze verkoopkantoren
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amstelveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Locatie: verschillende locaties door heel Nederland

Ons verkoopkantoor is een dynamische plek voor handel. De hele dag door hebben we contact met verschillende soorten klanten en gaan er technische producten de winkel in en uit. Hier val dan ook heel wat te leren!

Als stagiair draai je bijvoorbeeld mee in ons servicecentrum. Dit is een winkel waar dagelijks honderden klanten komen. Het is belangrijk dat producten en aanbiedingen goed in de winkel te zien zijn en de voorraad is aangevuld. Dus je weet straks alles van voorraadcontrole, nulvakkencontrole, retouren en reparatie- en serviceafhandeling. Je leert van ervaren collega's hoe je klanten adviseert over de aankoop van de juiste technische producten. Na een inwerkperiode ben je in staat zelf aankopen te verwerken in het systeem en maak je de bonnen in orde. Voor telefonische contacten met klanten hebben we een afdeling binnendienst. Daar kun je zien hoe we offertes maken, orders verwerken en hoe de orderstroom loopt.

Als je vanuit je opleiding een opdracht hebt voor een onderzoek kijken we samen naar de mogelijkheden om deze het beste uit te voeren.

Wil je meer leren van een professionele marktleider, reageer dan snel! Kijk welke vestiging er bij jou in de buurt zit!

Meer informatie: Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Barbara van Veenendaal (afdeling Talent Acquistion) te bereiken op 020 - 545 04 26.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Interesse? Reageer dan snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.