Nu solliciteren

Stagiair(e) Content Marketing bij Snelgroeiend Eventbureau in Utrecht

Functie Stagiair(e) Content Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We zoeken meerdere stagiaires voor de rol van Content Marketeer. In deze rol bepaal je hoe we ons merk online moeten doorvertalen en samen met ons ontwikkel je de beste creatieve content.

dit bedrijf is een jong snelgroeiend bedrijf en bestaat uit de labels dit bedrijf, QuizPub, FoodPub en FEMZ. We zijn hard op weg om het (creatieve) entertainmentplatform van Nederland (en daarbuiten) te worden.

We bieden van origine verschillende creatieve workshops aan: van schilderen tot aan handletteren en van creatieve teambuilding tot aan festivals. Deze kant van het bedrijf is op dit moment ook het meest zichtbaar online.

We zijn hard aan het groeien en zijn ons aanbod van events sterk aan het uitbreiden. We hebben zeer snel ingespeeld op de Corona crisis bieden op dit moment ook een divers aanbod van (online) quizzen- escape en city(games).

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van onze nieuwe branding en websites voor verschillende labels en events zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaires die samen met ons gaat bepalen hoe we ons merk online moeten door vertalen naar al onze kanalen. Denk hierbij aan social media, video, website en nieuwsbrieven, maar ook naar onze samenwerkingspartners, horeca en kunstenaars.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We ontvangen graag je motivatie en CV. Deze kun je opsturen naar hugo@dit bedrijf.nl. Voor meer informatie kun je ook met Hugo contact opnemen of bellen met 030-8200255

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.