Nu solliciteren

Leuke Business Development/Ops Management stage bij dit bedrijf!

Functie Business Development / Operational management stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 600
Salaris opmerking €600 voor full-time (40u/week) stage
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is Europa's grootste online marktplaats voor het boeken van huishoudelijke diensten. Op de website kunnen klanten binnen een paar klikken een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp boeken. Voor de schoonmaakhulpen betekent deze innovatieve online service dat ze makkelijker dan ooit toegang hebben tot nieuwe klanten en zelf kunnen managen waar en wanneer ze willen werken. Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Business Development/ Operationeel Management stagiaire.

Werkzaamheden

Als stagiair ben je onderdeel van het dit bedrijf team en zal je veel samenwerken met verschillende (internationale) collega’s. Je zult je bezighouden met de volgende werkzaamheden: - Je monitort de de hoeveelheid en kwaliteit van aanbod op ons platform en jouw advies verbetert de ervaringen van zowel klanten als schoonmaakhulpen. - Je bent nauw betrokken bij het wervings- en onboardingsproces van nieuwe hulpen op het platform. - Je bent betrokken bij het onderhouden van operations en hebt zo de mogelijkheid om de prestaties van dit bedrijf in Nederland te bevorderen. - Je werkt onder andere aan verbeterinitiatieven, procesoptimalisatie en performance management. - Je adviseert je collega’s over mogelijke kansen en verbeterpunten. - Je ondersteunt het team bij dagelijkse operationeel werk. - Je beantwoordt vragen via telefoon en e-mail. - Je bent onderdeel van een klein team. Je krijgt daardoor de kans om continu mee te denken en te werken aan het verbeteren van ons platform. - Je krijgt dagelijks je eigen verantwoordelijkheden en werkt hier op een zelfstandige manier aan.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast geworden of wil je meer weten over de vacature? Stuur jouw overtuigende aanmelding (cv en motivatie) inclusief beschikbaarheid naar tessa.vanvelzen@helpling.com.

Helpling

Helpling is een revolutionair bedrijf in Nederland die de hele huishoudelijke schoonmaak markt opschudt.
Waar huishoudelijke hulpen vroeger voor +95% in het zwarte circuit werkte, kunnen huishoudens nu binnen 60 seconden een betrouwbare en ervaren hulp uit de buurt vinden en boeken.
Helpling is het online platform die dit makkelijk en toegankelijk maakt, en daardoor zowel gescreende hulpen matched aan huishoudens, en goede huishoudelijke hulpen heel veel werk verschaft. We kunnen hiermee 140.000 geheel nieuwe banen mee creeeren volgens onderzoek, en we zijn hard op weg om dit te realiseren !

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022