Nu solliciteren

Marketing Stage bij dit bedrijf | Duurzaam Warenhuis

Functie Marketing & Communicatie Stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 12 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Op basis van 5 dagen.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf biedt sinds 2014 een unieke mix aan duurzame producten en workshops. Wij zijn We vertegenwoordigen merken met een passie voor eerlijke producten. Tijdens een Wil jij jouw kennis inzetten & werkervaring opdoen op het gebied van marketing en communicatie bij een unieke one-stop-shop die staat voor duurzaamheid, design en ambacht in Amsterdam?

Wij hebben een waanzinnig leerzame marketing stageplek voor een tweede- of derdejaars HBO stagiaire voor onze externe communicatie. Heb je een vloeiende pen, ben je een social media diertje en werk jij graag met Photoshop, Illustrator of Indesign om de meest originele uitingen te ontwerpen? Geef jij om lokale ambachten en fairtrade en wil jij ook je steentje bijdrage aan een betere wereld? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

OVER dit bedrijf Bij dit bedrijf vind je een unieke mix aan duurzame en innovatieve producten. Alles is met aandacht geselecteerd en samengesteld. Producten van ver (fairtrade), aangevuld met lokale producten. Zo hebben wij het grootste aanbod in fair fashion van Amsterdam en omstreken, en vind je in ons duurzaam warenhuis verder accessoires, boeken en spellen, interieur, beautyproducten en producten voor kinderen en baby’s.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.