Nu solliciteren

START 2021 Stagiair(e) Sales en Meetings & Events M/V

Functie Stagiair(e) Sales en Meetings & Events M/V
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Naarden
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Meetingselect is gespecialiseerd in strategisch meeting management en biedt het grootste meeting distributiesysteem en online meeting platform tool met meer dan 450.000 vergaderruimtes wereldwijd. Locaties variëren van hotelketens en congrescentra, tot unieke locaties zoals kastelen, musea, vergaderboerderijen, landhuizen, golfclubs, design studio’s en schepen. De unieke zelf-boeking tool Meetingselect.com is gelinkt aan een uitgebreid meeting management systeem dat bedrijven inzicht geeft in alle vergaderkosten en maakt het voor inkopers en meeting planners eenvoudig om een vergaderbeleid na te leven.

Met behulp van de zelfboekingstool voor vergaderingen en groepsreserveringen, kunnen meeting planners en inkopers direct zakendoen met de hotels en vergaderlocaties wereldwijd. De web-based technologie van Meetingselect automatiseert en ondersteunt belangrijke elementen van meeting management. Van het plannen van bijeenkomsten, analyseren van rapportages tot en met het inkoop proces: planning, budgettering, inkoop, zichtbaarheid en het meten van de resultaten. ,Naast de online tool, biedt Meetingselect persoonlijke service voor het zoeken en boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd.

Binnen ons enthousiaste en jonge team is er plek voor een stagiair(e). Tijdens je stage verricht je o.a. de volgende werkzaamheden;

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.