Nu solliciteren

MBO design stage voor creatief masterbrein met veel verantwoordelijkheid bij #deleukstedetacheerdervanNederland

Functie Grafisch designer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Reeuwijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij bent op zoek naar de allerleukste stage op het gebied van design en daarom ben je terecht gekomen op deze vacature. Wij zijn namelijk de leukste detacheerder van Nederland.

Maar waarom zijn wij dan zo leuk? Eigenlijk zou je dat zelf moeten ervaren! Zodra je binnenstapt in het kantoorpand aan de raadhuisweg, denk je dat je binnenkomt in een of andere uitgaansgelegenheid. Aan de bar die midden in het pand staat zal je geregeld te vinden zijn voor de lekkere, verse en gezonde lunch die onze kokkin Esther elke middag bereid, maar ook de vrijdagmiddagborrel vindt hier plaats.

Als je voorbij de deur bent, dan rennen de hondjes je hier tegemoet. Heb jij een hond die samen gaat met andere honden? Dan mag je die uiteraard meebrengen. Lichaamsbeweging is erg belangrijk, vandaar dat we geregeld een pool of pingpong toernooi hebben. We zijn geen standaard saai bedrijf dat blijkt. We hebben een hip kantoor, we love orange en we hebben zelfs een Funmanager! Je ziet het, alles wordt geschreven in de we-vorm. Oftewel we zijn een team. We doen alles met elkaar, helpen elkaar en zijn straight forward.

Wellicht ook goed om uit te leggen wat dit bedrijf eigenlijk doet. dit bedrijf is een detacheringsbureau voor financiële en data/IT professionals. Tevens hebben we een tak Young professionals voor de zogeheten starters. Wij zijn ‘gewoon anders’ dan de anderen. Voor de kandidaten geldt te allen tijde, ‘veel plezier’. Onze manier van werken geeft kleur in de huidige markt, we werken dan ook met de meest toonaangevende opdrachtgevers.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kortom genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen! Jij bent bij ons om werkervaring op te doen, maar ook zeker om iets toe te voegen aan onze organisatie. Een frisse blik met frisse ideeën. Dus verwachten wij wel dat je initiatief neemt en met ideeën komt om nog beter met onze kandidaten te communiceren. Kortom, wij zoeken een leergierige doorbijter!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.