Nu solliciteren

Uitdagende Online Marketing stage in Rotterdam (van Nelle Fabriek, HBO/WO)

Functie Online Marketeer die het onderscheid weet te maken
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Kan omhoog gaan als blijkt dat jij wonderen kan verrichten voor RTMB.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Weet je wat de klant wil en heb je interesse in online marketing? Dan kan je bij ons aan de slag!

Wij zoeken diegene die nieuwe dingen wil uitproberen in een ondernemend bedrijf en ons helpt steeds weer voorop te lopen. We zijn met veel projecten tegelijk bezig en onze innovatieve drang maakt dat we steeds weer nieuwe dingen uitproberen die meer succes bieden voor onze klanten.

Wij zoeken iemand die daar onderdeel van wil uitmaken en ons bedrijf helpt te laten groeien!

Over dit bedrijf

dit bedrijf kan een totaalpakket bieden aan haar klanten door de specialistische kennis op het gebied van zowel Online Marketing als programmeren. Wij leveren hoge kwaliteit advies en realiseren webapplicaties, portals en backoffices om online succes te realiseren op internet. Wij adviseren over hoe websites beter gevonden worden, hoe je de website bezoeker raakt en in beweging brengt zodat ze doen wat we willen dat ze doen; klant worden. De mensen achter onze organisatie beschikken over een rijke ervaring die in tientallen jaren is opgebouwd in alle facetten van zakendoen op of via het web. Zij hebben vele ondernemingen en organisaties geholpen met het halen van doelen rond bezoekers, omzet en kostenbesparingen door websites en applicaties zo in te richten dat ze serieus bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Profiel dit bedrijf

dit bedrijf heeft 10+ jaren werkervaring en ICT kennis en wilt ondernemers helpen bij het succesvol zijn op het wereldwijde web. dit bedrijf helpt aan de voorkant met het vindbaar krijgen van de site(s) en om daarna ook te zorgen dat de bezoekers klant worden pakken we ook de conversie aan. Aan de achterkant van de site(s) zorgen wij voor backoffice applicaties en kostenbesparingen. Dit door het koppelen met c.q. het bouwen van andere applicaites en systemen zodat bedrijfsprocessen efficiënter gaan.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.