Nu solliciteren

Hongerige (digitale!) stagiaires: welkom bij JUMP! RETAIL

Functie Retail en digitale communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Salaris opmerking Obv 5 dagen p.w.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

JUMP! RETAIL zoekt stagiaires die hongerig zijn om in de wereld van retail de nieuwste ontwikkelingen te verkennen, eigen te maken en een stap verder te brengen. En primair gekeken vanuit een digitale bril.

JUMP! is een reclamebureau in Amsterdam dat werkt voor de mooiste retailers van Nederland. Zoals Gall&Gall, Intratuin, Schiphol, Bruna, ANWB, Shell, Rituals en DA drogisten. Om er maar eens een paar te noemen.

Retailers worden vandaag de dag geconfronteerd met ander shopping gedrag van consumenten via alle mogelijke offline en online kanalen. Van de wekelijkse folder of instore middelen tot de wereld aan online media en social platforms.

Wij zoeken stagiaires die op zoek gaan naar digitale (on)mogelijkheden die spannend en vernieuwend zijn en retailers kunnen helpen in de omnichannel benadering van hun klanten. Centraal daarin staat een heldere ‘customer journey’ die alle contactpunten vlekkeloos aan elkaar verbindt.

Ben jij die stagiair op hbo-niveau? En hou je van retail, shoppergedrag en digitale communicatie? Dan ben je meer dan welkom bij JUMP!

Check snel: jumpretail.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.