Nu solliciteren

Marketing stage bij dit bedrijf!

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nieuwkuijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Wij bieden:  - Internationale uitdagingen - Groot aanbod aan online marketing tools - Een prima maandelijkse stagevergoeding - Gratis sportschool aanwezig in het pand - Motorwerkplaats voor personeel - Kart vereniging (om buiten werktijden rond het pand te rijden)  - Tegen een schappelijke vergoeding is er een verzorgde lunch - Interne Dynobank (Test het vermogen van je eigen motor) - Vrijdagmiddag borrels - Een jong, enthousiast en gezellig team!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zorg jij ervoor dat wij wereldwijd bekender en beter vindbaar worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent..

.. een enthousiaste, leergierige hbo-student met veel interesse voor (online) marketing. Je kunt zelfstandig aan de slag en je beschikt over analytisch vermogen. Bovendien ben je communicatief vaardig en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse én de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Daarnaast ben je pro actief, zelfstandig en flexibel.

Jouw werkzaamheden

Om de verkoop in het buitenland te stimuleren, worden er diverse marketingactiviteiten op touw gezet. Jij krijgt hier een actieve rol in. Naast het ontwikkelen van nieuwe campagnes, komt er nog een tal van aanvullende taken bij, waaronder:

Wij bieden…

Wij bieden jou een afwisselende stage op een gezellige, informele werkplek met goede begeleiding. Zonder twijfel zal deze stage ontzettend bevorderlijk zijn voor je zelfontplooiing. De werkdagen zijn van 09:00 tot 18:00 uur en er staat een stagevergoeding tegenover.

Wie zijn wij?

Ons bedrijf is een internationale handelsorganisatie in de motorbranche; motorkleding, helmen en accessoires. In 4 jaar tijd zijn we een top 5 speler in Europa geworden voor diverse merken welke we voeren. Onze ambitie is om de grootste speler in Europa te worden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Reageren:

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar rick.smits@dit bedrijf.com en dan nodigen we je op de koffie uit om de details verder te bespreken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.