Nu solliciteren

Afwisselende stage als finance assistent

Functie Finance assistent / assistent controller
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nieuwkuijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Afwisselende stage als finance assistent!

Ben jij die persoon die de finance afdeling van onze organisatie helpt naar een hoger niveau te tillen? Die op zoek is naar uitdagingen om in zijn vakgebied een kei te worden? Die continu bezig is te leren en direct resultaten ziet van het geen hij doet. Dan ben jij de aangewezen persoon om ons team te versterken!

Jij bent...

.. een enthousiaste, leergierige hbo-student met interesse voor retail en e-commerces. Je kunt zelfstandig aan de slag en je bent accuraat en gestructureerd. Bovendien ben je communicatief vaardig en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Daarnaast ben je pro actief, zelfstandig en flexibel.

Jouw werkzaamheden...

Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van dagelijks voorkomende werkzaamheden van de finance afdeling. Deze werkzaamheden bestaan onder meer uit het uitvoeren van periode afsluitingen, het opstellen van diverse analyses en het opstellen van financiële rapportages. Naast het actief ondersteunen van de finance afdeling is er ook ruimte om aan een eigen schoolopdracht te werken. Kortom, een uitdagende stage in een internationale omgeving met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatieven.

Wij bieden…

Wij bieden jou een afwisselende stage op een gezellige, informele werkplek met goede begeleiding. Zonder twijfel zal deze stage ontzettend bevorderlijk zijn voor je zelfontplooiing. De werkdagen zijn van 09:00 tot 18:00 uur en er staat een stagevergoeding tegenover.

Wie zijn wij?

dit bedrijf Motorgear is een internationale handelsorganisatie in de motorbranche; motorkleding, helmen en accessoires. In 4 jaar tijd zijn we een top 5 speler in Europa geworden. Onze ambitie is om de grootste speler in Europa te worden.

Reageren:

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar oscar@dit bedrijf.com en dan nodigen we je op de koffie uit om de details verder te bespreken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.