Nu solliciteren

Afwisselende stage als winkelmanager / retail manager!

Functie Retailmanager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nieuwkuijk
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Afwisselende stage als winkelmanager / retail manager!

Ben jij die persoon die onze winkel naar een hoger niveau kan tillen? Die ervoor zorgt dat de winkel ten alle tijden visueel aantrekkelijk is? Die ervoor zorgt dat de traffic toeneemt? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons leuke team te versterken!

Jij bent..

.. een enthousiaste, leergierige hbo-student met veel interesse voor retail en small business. Je kunt zelfstandig aan de slag en je bent commercieel ingesteld. Bovendien ben je communicatief vaardig en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Daarnaast ben je pro actief, zelfstandig en flexibel. Het is een pré als je affiniteit hebt met motoren en motorrijden.

Jouw werkzaamheden

Als winkelmanager krijg je de leiding over onze winkel in Nieuwkuijk. Je helpt klanten, je zorgt ervoor dat de winkel er altijd super strak uit ziet, je zorgt ervoor dat alle producten in de winkel aanwezig zijn en daarnaast zorg je er ook nog voor dat het aantal klanten toeneemt door het actief promoten van ons bedrijf. Dit hoef je uiteraard niet alleen te doen. Je hebt een team ter beschikking dat je ondersteunt bij deze taken. Het takenpakket van de winkelmanager bestaat uit:

Wij bieden…

Wij bieden jou een afwisselende stage op een gezellige, informele werkplek met goede begeleiding. Zonder twijfel zal deze stage ontzettend bevorderlijk zijn voor je zelfontplooiing. De werkdagen zijn van 09:00 tot 18:00 uur en er staat een stagevergoeding tegenover.

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een internationale handelsorganisatie in de motorbranche; motorkleding, helmen en accessoires. In 4 jaar tijd zijn we een top 5 speler in Europa geworden voor diverse merken welke we voeren. Onze ambitie is om de grootste speler in Europa te worden.

Reageren:

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar nicky@dit bedrijf.com en dan nodigen we je op de koffie uit om de details verder te bespreken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren