Nu solliciteren

Stagiair HR (meewerkstage) gezocht in Amsterdam!

Functie Stagiair Human Recources
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over Déhora

Wij zijn Déhora, een groeiende organisatie gespecialiseerd op alles wat te maken heeft met workforce planning en management. Van opleidingen tot het maken van planningen, wij doen het allemaal! We zijn een internationaal gevestigde organisatie waar we met zo’n 150 collega’s werken. Met vestigingen in België, Tsjechië, Polen en het Midden-Oosten zijn wij de grootste ter wereld gespecialiseerd in ons vakgebied. Ons kantoor in Amsterdam heeft een informele sfeer en er is altijd ruimte voor een leuk gesprek.

Wij zoeken een nieuwe collega:

Stagiair Human Resources (meewerkstage) 32-40 uur per week

Wil jij de breedte van het HR vak leren kennen? Als stagiair bij Déhora werk je mee op onze HR-afdeling, waar je met diverse facetten en werkzaamheden met betrekking tot personeelsvak in aanraking komt. Van in-, door- tot uitstroom werk je mee en vragen wij je actief mee te denken. Verder staan er verschillende strategische HR thema’s op de agenda, zoals onboarding, het stagebeleid en de HR cyclus waaraan je een bijdrage levert.
Daarnaast hebben wij verschillende uitdagingen op het gebied van Recruitment en Training & Development waar wij je graag over mee laten denken!

Wanneer je naast deze werkzaamheden vanuit je opleiding een extra opdracht verricht tijdens de stage, kijken we samen naar leerzame mogelijkheden met toegevoegde waarde. Bij Déhora begeleiden wij al meerdere jaren stagiairs met plezier! Dit doen wij op meerdere afdelingen, waaronder Finance & Administration, Marketing & Communicatie en Recruitment.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Tijd voor Déhora?

Spreekt onze stage jou aan en denk je dat je je thuis zou voelen in onze organisatie? Dan nodigen we je van harte uit om direct te reageren. We kijken uit naar jouw cv en motivatiebrief.

Meer informatie

Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met of Giel Schouten (HR-stagiair) via 020-4044042 of per mail via giel.schouten@dehora.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.