Nu solliciteren

Recruitment en/of Sales stagiair(e) gezocht in Amsterdam!

Functie Stagiair Recruitment en/of Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een nieuwe dag breekt aan en jij hebt er zin in. Want een nieuwe dag betekent nieuwe kansen en uitdagingen. Onderweg naar stage bedenk je waar vandaag de focus moet liggen en wat je doelen zijn voor vandaag. Die ene grote klant die boven aan je dreamlist staat nog even een belletje geven want je weet zeker dat jullie beschikken over DE beste personeelsplanners. Verder ga je ook aan de slag als recruiter om de beste kandidaten te vinden voor onze organisatie. Zo stel je vacatureteksten op, verzorg je de eerste screening van cv’s en motivatiebrieven en het inplannen van sollicitatiegesprekken en onderhoud je het contact met kandidaten.

Over Déhora

Déhora Consultancy Group is sinds 1987 wereldwijd dé specialist op het gebied van workforce planning en -management.

Bij Déhora begeleiden wij organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Met strategische, tactische en operationele oplossingen dragen wij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en -resultaten. Zo maken wij arbeid duurzamer en effectiever. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij kantoren in Antwerpen, Warschau, Praag en Dubai.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw reactie voorzien van een CV per email ter attentie van Maxime Joost via m.joost@dehora-planners.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.