Nu solliciteren

Uitdagende stage beschikbaar bij de gezelligste coworking van Amsterdam!!

Functie Uitdagende stage bij coworking space dit bedrijf
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking MBO €225, HBO €300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf, een Coworking Space in Amsterdam en Rotterdam. Wij geloven dat je met gelijkgestemden een warme omgeving kunt creëren, waarin je elkaar kunt helpen om grenzen te verleggen. Wij zijn een Coworking Space, waarin enkel bedrijven zitten die elkaar verder helpen. Doordat wij de rechtstreekse concurrentie van iedere Docker (dit bedrijf-huurder) buiten de deur houden, is dit bedrijf de meest hechte community van bedrijven, die elkaar helpen groeien.

Wij zijn op zoek naar de perfecte kandidaat als stagiair facility management of marketing & communicatie, wiens handen jeuken om samen het ideale ondernemersklimaat voor Dockers te bouwen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij stage lopen in een jong team, in aanraking komen met dé start-up cultuur en elke dag binnen mogen lopen op onze prachtige locatie in Amsterdam? Jeuken jouw handen om onze community naar een hoger niveau te tillen?

Dan willen wij van je horen! Stuur ons je CV en overtuig ons met een waanzinnige motivatiebrief.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren