Nu solliciteren

Bouw7 zoekt Programmeur! (M/V) in Dokkum

Functie Programmeur
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Dokkum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ons Exact bouw7 development team breidt uit! Als PHP developer stagiair krijg je de kans om het Exact bouw7 platform verder te ontwikkelen. Samen met je team werk je in sprints van 2 weken om zo efficiënt mogelijk te werken. In deze sprints werk je samen met je team aan een bepaalde feature/ontwikkeling voor onze bouw klanten. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat je gaat doen

Het verbeteren, uitbreiden en perfectioneren van het Exact bouw7 platform; Meedenken over hoe het platform technisch verbeterd kan worden; Ideeën uitwerken tot live omgeving; Kennis delen met jouw collega’s van het development-team en samen werken aan een optimaal werkende app.

Wie wij zijn

Vanuit Dokkum werken we hard aan hét online platform voor de bouw: Exact bouw7. Inmiddels wordt het platform dagelijks gebruikt door duizenden professionals in de bouw, van eenmanszaken tot grote bouwgroepen. Met een enthousiast en gedreven team van jonge professionals zijn we continu bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe innovaties waardoor bouwbedrijven sneller, efficiënter en met hogere kwaliteit kunnen bouwen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.